Blog RSS
Decorvloer Tegellaminaat de perfecte oplossing voor je huis - 14-12-2020

Ligt er nog ene oude vloer onderbouwing gewichtigheid u ter huis diegene er echt noch meer als mede iets mee kan? Of bent u gewend toe aan eentje nieuwe? Hebt u dan hoewel gedacht eentje decorvloer tegellaminaat! Een inherent karaktertrek van ene Decorvloer bestaat dat ene beschermende vloer laag met warme en modieuze uitstraling geeft. Bent u benieuwd doch meer voordelen van deze soort vloer?

Een Decorvloer Tegellaminaat past in iedere huis

Vaak bestaan het eerste gedenken dat belang mensen te hierbinnen schiet bij ene goed tegeltje vloer, hiervoor kan een tegeltje best duur zijn. Dit is doch alles buitenshuis goedje, de prijs kwaliteit verhouding van tegellaminaat vloeren is verschrikkelijk hoog en steekt met kop en schouders boven andere vergelijkbare tarieven! Dit komt omdat decorvloer ook lang mede gaat. Doordat u bij Decorvloer.nl rechtstreeks van de leverancier inkoopt toekennen we ene paar schakels over den bedrijfskolom achterwege. Hierdoor worden geen toegevoegd marges toegevoegd. Hierdoor zult u bij aankoop van tegellaminaat vloeren veel op uw kosten besparen.

Een Decorvloer noch duurzaam? Wederom noch goedje!

Als wij toch al zo fijn bezig zijn met uw tegel vloeren over te helpen leggen.

Het is vaak de vraag of tegelvloeren wel goed zijn voor het milieu en of ze ook duurzaam zijn. Decorvloer.nl kan garanderen van kwalitatief laminaat, het is zo dat als de laminaatvloeren goed zijn onderhouden. Dat de tegel laminaat vloeren zelfs wel honderd jaar wel mee kunnen gaan.

Heeft u al de juiste Decorvloer Tegellaminaat gevonden?

We kunnen hierbij zelfs garanderen dat de vloeren duurzamer zijn dan vergelijkbare vloeren. Dit omdat de productie van hout koolstof neutraal is gebleken, van de Universitair onderzoek wees er op dat de productie van tegel vloeren minder water en energie nodig hebben dan andere vloeren. Dit omdat tegel vloeren ontzettend gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld recycling.

Bent u geïnteresseerd in Decorvloer Tegellaminaat? Kom dan gezellig via onze showrooms in Utrecht, Rotterdam. Je kunt de vloeren in het echt zien en aanvoelen met je eigen schoenen. Wilt u aanvankelijk een offerte ontvangen of telefonisch contact met ons te bespreken naar de mogelijkheden voor uw woning.

Reacties (0)
Inbraken voorkomen - 28-9-2020

Voorkom inbraken nu!

In Nederland gebeuren er ongeveer 200 inbraken per dag. De kans dat jouw huis geraakt wordt is klein, maar toch is er een kans. Je wilt je huis dus veilig hebben. Er zijn enkele gemakkelijke tips waarmee je de kans op een inbraak verkleint of zelfs helemaal voorkomt dat een dief bij jou wil inbreken. Inbraakbeveiliging is zeker nodig, maar er zijn enkele tips die je gemakkelijk zelf kunt doen. Lees zeker verder om ook jouw huis veiliger te maken.
 

Sluit altijd alles

Ga je op vakantie, of op stap, of misschien alleen even om de hoek naar de nachtwinkel? Het maakt niet uit hoe lang je wegblijft, sluit altijd alle deuren en ramen. Een inbreker heeft niet veel tijd nodig om in te breken. Een raam die niet helemaal dicht is maakt dit heel gemakkelijk voor hem. Het is een goede routine om elke keer voor dat je je huis verlaat even alle deuren en ramen na te kijken of ook alles daadwerkelijk dicht is. Wat wel slim is om de gordijnen een heel klein beetje open te houden, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Buitenverlichting

Verlichting die constant aan is, of die met een bewegingsmelder aangaat, is er handig. Een dief heeft niets liever dan in het donker in te breken. Licht dat plots aangaat is dus helemaal niet ideaal voor hun. Dit schrikt hen af zodat ze het niet eens gaan proberen omdat het te riskant is.

Sleutels verstoppen

Het is geen geheim meer dat veel mensen een sleutel buiten hun huis verstoppen. Dit kan erg handig zijn als je je sleutel kwijt bent, maar kan ook een geschenk zijn voor een inbreker. Vaak leggen mensen hun sleutels namelijk onder de bloempot of de mat. Wil je dus echt het risico ingaan, ga dan zeker dat je de sleutels op een plek zet waar je niet meteen gaat kijken als inbreker.

 

Reacties (0)
Alles wat je moet weten als je nieuwe deuren gaat kopen - 31-7-2019

Alles wat je moet weten als je nieuwe deuren gaat kopen

Deuren zijn meer dan praktische dingen in huis. Ze kunnen zelfs de hele sfeer in huis bepalen, of de gehele uitstraling van je woning. Daarom is het slim om een weloverwogen keuze te maken wanneer je nieuwe deuren gaat kopen, zowel wanneer je een nieuwe voordeur koopt of nieuwe binnendeuren nodig hebt. Wij vertellen je graag waar je op moet letten wanneer je nieuwe deuren gaat kopen!
 
 

Een nieuwe voordeur aanschaffen

Wanneer je een nieuwe voordeur wil gaan aanschaffen, is het belangrijk om hier goed over na te denken. Weet dat een nieuwe voordeur erg in de kosten kan gaan lopen. Dus is het niet per se nodig, dan kun je ook kiezen voor een kleine renovatie van je voordeur. Wanneer het wel echt nodig is, moet bij je bij het aanschaffen van een nieuwe voordeur hierop letten: 

Van welk materiaal wil je dat de deur gemaakt is? Ga je voor kunststof, hout of aluminium? Wanneer je al kunststof kozijnen hebt, is het vaak het mooist om ook voor een kunststof deur te kiezen. Daarnaast kunnen aluminium deuren ook erg mooi zijn. 
In wat voor stijl wil je de voordeur hebben? Voordeuren zijn er in verschillende soorten, maten en stijlen. Zorg er altijd voor dat de stijl waar je voor kiest ook echt bij je huis past, zodat alles in dezelfde stijl is. 
Wil je glaswerk of niet? Er zijn voordeuren die helemaal dicht zijn, maar de meeste deuren hebben er een raampje in. Hoe wil je dit vormgeven? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn er speciale gordijnen geschikt voor glazen deuren.
 
 

Nieuwe binnendeuren kopen

Binnendeuren zijn nog belangrijker voor de stijl van je woning. Deze zijn er ook in heel veel verschillende stijlen, van strak tot landelijk. Let daar goed op wanneer je binnendeuren gaat kopen, zodat het allemaal mooi bij elkaar aansluit! Natuurlijk is er ook verschil in dikte en in materiaal. Bij een slaapkamer is het misschien prettiger om voor een dikkere deur te kiezen dan bij andere plekken in de woning. 
 
 

Denk ook aan horren!

Wanneer je nieuwe deuren gaat kopen, is het net zo handig om ook meteen horren aan te schaffen. Zo kun je je deuren lekker open laten staan wanneer het lekker weer is, zonder dat er insecten mee naar binnen komen. Er zijn verschillende hordeuren verkrijgbaar, zoals een hor voor je schuifpui. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk hier voor meer interieur-tips
Reacties (0)